Välkommen till min hemsida

Namn: Heidi Forssell

Yrke: Allsidig musiker

 

Jag spelar på allt från krogar, pubar, hotell till äldreboenden, kyrkor och privata fester (t.ex. bröllop) I februari 2003 ställde jag upp i Luleås schlagerfestival där jag vann. Så nu kan jag titulera mig ”Norrbottens schlagermästarinna”. En titel jag bär med glädje, 2009 fick jag den stora äran att mottaga kulturstipendium för mitt musikaliska engagemang.

Utgivna skivor: Jag har skrivit och släppt bl.a. låten ” Come to me” och CD’n ”Vid Linaälvens strand” och ”Solid Ground”, Smakprover finns via musikspelaren och youtube

CD’n ”Mustang Convertible Blues” blev utgiven i USA. och spelades på radiostationer under Ford Mustangs 40-års jubileum. Denna skiva går att beställa, gå till fliken kontakt och skicka ett mail för mera information. Cd’n ”Mustang Convertible Blues” innehåller även låtarna ”När klockan slagit fem”, ”Stjärnorna lyser för oss” och ”Solid ground” som min bror Mikael har skrivit.

2012 släpptes albumet ”Amerikabrevet” som är resultatet av nybildade bandet med samma namn, bandet består av Heidi Forssell,Maria Ruottikoski,Ulf”Flu”Jonsson,Seppo Härkönen. Bandet har spelat mest här hemma i Sverige men gjorde en kortare turne med spelningar b l a USA..

Media: Man har även kunnat höra mig i Sveriges Radio P4 vid flera tillfällen med interjuver och olika låtar. samt se min vid olika tillfälle i olika tidningsreportage.

 

Heidi Forssell Musiker Luleå